Projectstoffering

Iedere bedrijfsruimte dient een specifiek doel. Daarom realiseren wij graag voor iedere ruimte een passende vloer. Bij Sharp Projects begrijpen wij de complexiteit van uw vraagstukken en denken daarom graag met u mee. Van 25 tot 25.000 m2, voor iedere vraag een passend advies!

Lees meer over vloeren

Sharp projectstoffering

Raambekleding op maat

Functie, sfeer en gebruiksgemak: daar draait het allemaal bij ons om. We leveren al onze raamkleding op maat en zoeken samen met u naar de beste optie. Wij hebben een onafhankelijke positie op de markt, wat betekent dat we elke soort bekleding, ongeacht merk, kunnen leveren. Van vitrage tot duettes en van rolgordijnen tot lamellen. Toch liever robuuste shutters? Bij Sharp Projects kunnen we het allemaal leveren. 

Zonwering

Iedereen houdt wel van een zonnetje op z’n tijd, maar zodra het in onze ogen schijnt, kan het werkzaamheden belemmeren. Op kantoor, in het magazijn of in de praktijk: met onze professionele zonwering hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. Graag komen we bij u langs om een advies op maat te geven. We zijn expert in zonwering en leveren onder andere screens, rolluiken en knik- en serreschermen.

Kantoorinrichting

Uw kantoor inrichten of herinrichting? Met onze ervaring bieden wij een totaaloplossing voor iedere ruimte. Dat kan door een totale vernieuwing door te voeren of gebruik te maken van onze kantoormetamorfose. Met onze kantoormetamorfose bieden wij een duurzame oplossing aan door de combinatie van bestaand en nieuw meubilair in een vernieuwend concept te verwerken.

Sharp projectstoffering