Voor al uw projectstoffering

Het selecteren van de juiste projectstoffering doet u niet zomaar. Elke ruimte heeft een andere functie en dus moet ook elke vloer of raambekleding aan andere eisen voldoen. En dat begrijpen we bij Sharp Projects. We zijn bekend met de complexiteit die projecten met zich meebrengen en nemen graag zoveel mogelijk taken voor u uit handen. Van werkvoorbereiding tot oplevering, wij zorgen voor de meest geschikte en kwalitatieve stoffering voor uw situatie. We laten ons daarbij niet limiteren aan vierkante meters. Van 25 tot 25.000 m2: wij helpen u met de restyling, verhuizing of renovatie van uw organisatie.

 Vloersystemen

Wij hebben voor elk segment of elke industrie een geschikte vloerafwerking. Van hard tot zacht en van houten vloeren tot vloeistofdichte varianten. We zijn een onafhankelijke partij en hebben de keuze uit het meest ruime assortiment producten op de markt. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we precies waar de belangrijke details liggen en helpen we u met allerlei vloersysteem. 

Finishing Touch

De geschikte vloer is gekozen, ingemeten én gelegd. Klaar, zou u denken. Maar het is de finishing touch die men vaak vergeet. Het zijn juist die kleine details die zorgen voor een prachtig eindresultaat. Bij Sharp Projects besteden we daar graag flink wat aandacht aan. U bent bij ons aan het juiste adres voor onder andere schoonloopmatten, profielen, plinten en strips.

Onze vloeren; van rubber tot pvc, van vinyl tot marmoleum én alles wat daar tussen zit.
Bij Sharp Projects laten we ons niet beperken door verschillende soorten vloeren,
wij leveren ze allemaal.

Parket en laminaat

De meest natuurlijke oplossing voor een ‘houtlook’ vloer is parket of laminaat. Het zijn twee vloersystemen die vrijwel elk interieur tot z’n recht laten komen. Laminaat heeft goede onderhoudsvrije en slijtvaste kenmerken, parket staat garant voor een robuuste en chique uitstraling. 

Linoleum / Marmoleum vloeren

Een duurzame, comfortabele en stijlvolle vloer is linoleum (Marmoleum). Er is geen verschil tussen deze twee termen, Marmoleum is slechts de merknaam van de fabrikant Forbo (bekijk onze merken). Linoleum is een natuurproduct dat gemaakt is van lijnolie, houtmeel, hars, jute en kalksteen. Deze vloer staat bekend om het makkelijke onderhoud en de grote variëteit in kleuren. Een linoleumvloer:

  • Is 100% natuurlijk
  • Heeft een lange levensduur van meer dan 15 jaar
  • Is in veel verschillende kleuren leverbaar
  • Is in zowel tegels als banen verkrijgbaar
  • Vraagt weinig onderhoud en is hygiënisch 

Omdat een linoleumvloer zo hygiënisch is, wordt het veel gebruikt in de zorg, het onderwijs en sport- en recreatie. Toch zien we het ook steeds vaker terug in de overige zakelijke markt. Linoleum is namelijk een zeer duurzame optie. 

Cementgebonden gietvloeren

Elke cementgebonden gietvloer is uniek. Van een goedkoper alternatief voor een standaard gietvloer tot een vloer met chique uitstraling. Het materiaal (de op kleur gebrachte egaline) laat zich makkelijk verwerken tot een mooie betonlookvloer.

Pvc- / vinylvloeren

Vinylvloeren zijn vlakke vloeren en hebben vaak dezelfde eigenschappen als pvc-vloeren. Toch zijn er ook verschillen. Zo hebben pvc-vloeren meer dieptewerking dan vinylvloeren. Dit geeft het product een levendige uitstraling. Van met de hand bewerkt hout tot natuurstenen tegels: pvc creëert een natuurlijk gevoel, zonder de nadelige kenmerken van natuurlijke producten. Ook kunnen we een pvc-vloer leveren in stroken. Vinylvloeren worden vaak in brede rollen geleverd. Daarnaast heeft een pvc-vloer een stevigere toplaag dan een vinylvloer en zal het minder snel beschadigen.

Design (giet)vloeren

Eigenlijk kunnen we alle soorten vloeren scharen onder een designvloer. Het kan namelijk een gietvloer zijn, maar ook vinyl. Met designvloeren bedoelen we alle soorten vloeren die tijdloos in gebruik zijn. Ze onderscheiden zich door unieke ontwerpen, motieven of kleurgebruik.

Zachte vloeren

Bij Sharp Projects leveren we ook zachte vloeren. Een van de meest gebruikte zachte vloerafwerking zijn tapijttegels. Het is een vloertegel van textiel dat bestaat uit een drager van bitumen of PVC. Wij leveren zowel tapijt op tegel als op rol, ook kamerbreed.

Ondervloer

Soms is het nodig om een ondervloer te leggen, voordat we de definitieve vloer kunnen aanbrengen. Wij egaliseren de ondervloer met egaline. Dit is een zelf nivellerende vloer die voornamelijk bestaat uit cement en kunsthars. Deze grondstoffen maken de vloer erg sterk en flexibel, waardoor de vloer minder snel zal scheuren of barsten. Vloeren van egaline worden vaak gebruikt om ondergronden netjes uit te vlakken om daarna afgewerkt te worden.