Over Ons

Bij Sharp Projects hebben wij al meer dan 25 jaar ervaring in de bouw- en projectstoffering. Als veelzijdige leverancier bieden wij hoogwaardige vloeroplossingen aan diverse sectoren. U kunt bij ons terecht voor stoffering van openbare gebouwen (scholen, ziekenhuizen etc.), kantoren, laboratoria, automotive industrieën, levensmiddelenindustrieën en zware en lichte industrieën.

Kwaliteit en service boven alles

Bij ons staat kwaliteit en service centraal. Wij zijn toegewijd om u op alle fronten te ondersteunen. Vanaf het eerste moment staan wij voor u klaar om uw werk uit handen te nemen. We komen met creatieve ideeën, inventariseren alle mogelijkheden en denken proactief mee van ontwerp tot uitvoering. Ons doel is niet alleen het realiseren van een vloer, maar ook dat deze zo lang mogelijk in optimale staat blijft. Daarom bieden we onderhoudscontracten aan om uw vloer te allen tijde te verzorgen. Van a tot z, bij Sharp Projects bent u aan het juiste adres voor alles omtrent vloeren.

Onze missie

Wij zetten ons elke dag in om een passende oplossing te bieden voor stofferingsproblemen- en/of vragen. Bij elk project staat de wens van onze klant centraal en kijken we samen naar de beste optie voor de situatie. Graag schuiven we zo vroeg mogelijk bij u aan tafel om onze kennis te delen. Hoewel het tegenwoordig vaak niet vanzelfsprekend is, horen vakbekwaamheid, betrouwbaarheid en kwaliteit logischerwijs bij onze dienstverlening.

In de praktijk

Een gezicht bij de stem of e-mail werkt wel zo prettig. Daarom begint elk project bij ons met een persoonlijke kennismaking. Dit kan bij u of bij ons op kantoor. Tijdens dit gesprek bespreken we uw wensen en tijdslijnen. Wij denken actief mee met u mee op het gebied van materialisatie en bieden constructieve, duurzame oplossingen die perfect aansluiten bij uw behoeften. Zo zorgen we samen voor een succesvolle en efficiënte realisatie van uw project.

Vervolgens gaat onze calculator voor u aan de slag met het opstellen van een offerte. In deze offerte vindt u een nauwkeurige prijsopgave, alle specificaties van de materialen en onze tijdsindicatie voor de levering en installatie. Hiermee krijgt u een helder en compleet beeld van wat u van ons kan verwachten qua kosten en planning. Bij vragen of wijzigingen staan wij uiteraard klaar om u verder te helpen.

Gaan we samenwerken? Dan vertalen we uw wensen naar een projectplan. Onze projectmanager bespreekt de werkwijze en specificaties van het project met onze werkvoorbereiders en productiemedewerkers. Samen zorgen we ervoor dat elk aspect van het project nauwkeurig wordt gepland en uitgevoerd, zodat uw visie tot in de kleinste details wordt gerealiseerd.

Bij ons is alleen de beste kwaliteit goed genoeg. Daarom werken we uitsluitend met de beste materialen van A-merken en gebruiken we professioneel gereedschap. Dit stelt ons in staat om aan uw wensen te voldoen en de kwaliteit van ons werk te waarborgen.

Tijdens de uitvoering van uw project hanteren wij korte communicatielijnen en houden we regelmatig contact om u op de hoogte te houden van de voortgang. Onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid betekent dat wij u door elke stap van het proces begeleiden, van planning tot afronding. U kunt erop vertrouwen dat uw project in goede handen is en dat we alles in het werk stellen om aan uw verwachtingen te voldoen.

De tevredenheid van de klant gaat verder dan alleen het leveren van een goed product. Bij Sharp Projects staan we gedurende het hele project, van wens tot resultaat, voor u klaar. Onze betrokkenheid stopt niet na de uitvoering; we komen graag terug om de vloer van optimale zorg te voorzien. Wanneer u kiest voor een onderhoudscontract bij Sharp Projects, kunnen wij garanderen dat uw vloeren in uitstekende staat zullen blijven en dat u er langdurig plezier van zult hebben. Of het nu gaat om kleine reparaties, diepe reinigingen, of periodieke controles, wij zorgen ervoor dat uw vloeren er altijd perfect uitzien.

Bij Sharp Projects streven we ernaar om uw verwachtingen te overtreffen en u een zorgeloze ervaring te bieden, ook lang nadat het project is voltooid.

Bent u benieuwd hoe wij uw project kunnen versterken? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of vraag een offerte aan. Wij staan klaar om u te adviseren en uw vragen te beantwoorden.