Over Ons

Bij Sharp Projects hebben we meer dan 25 jaar ervaring in de bouw- en projectstoffering. We zijn een allround leverancier van hoogwaardige vloeren in verschillende sectoren. U kunt bij ons terecht voor stoffering van openbare gebouwen (scholen, ziekenhuizen etc.), kantoren, laboratoria, automotive industrie, levensmiddelenindustrie en zware en lichte industrie. 

Algemeen

U verwacht het, wij komen het na: kwaliteit en service staan bij ons voorop. Dit betekent dat we u op alle gebieden willen én kunnen ondersteunen. Vanaf het eerste moment staan we voor u klaar om uw werk uit handen te nemen. We komen met ideeën, inventariseren mogelijkheden en denken mee over alternatieven in de fasen van ontwerp tot en met uitvoering. Maar dan zijn we er nog niet: wij willen dat u zo lang mogelijk gebruik kunt maken van een vloer. Daarom bieden we onderhoudscontracten waarmee we uw vloer in optimale staat houden. Letterlijk van het begin tot het eind: bij Sharp Projects bent u aan het juiste adres voor alles omtrent vloeren. 

Onze missie

Wij zetten ons elke dag in om een passende oplossing te bieden voor stofferingsproblemen- en/of vragen. Bij elk project staat de wens van onze klant centraal en kijken we samen naar de beste optie voor de situatie. Graag schuiven we zo vroeg mogelijk bij u aan tafel om onze kennis te delen. Hoewel het tegenwoordig vaak niet vanzelfsprekend is, horen vakbekwaamheid, betrouwbaarheid en kwaliteit logischerwijs bij onze dienstverlening. 

In de praktijk

Kennismaken & Inventariseren

Een gezicht bij de stem of e-mail werkt wel zo prettig. Daarom begint elk project bij ons met een kennismaking. Dit kan bij u of bij ons op kantoor. Tijdens dit gesprek bespreken we uw wensen en tijdslijnen. Wij denken mee op het gebied van materialisatie en bieden constructieve en duurzame oplossingen.

Offerte

Vervolgens gaat onze calculator voor u aan de slag met een offerte. Hierin staat de prijsopgave, alle specificaties van de materialen en onze tijdsindicatie voor de levering.

Opdracht

Gaan we samenwerken? Dan vertalen we uw wensen naar een projectplan. De projectmanager bespreekt de werkwijze van het project met onze werkvoorbereiders en productiemedewerkers.

Uitvoering & Begeleiding

Enkel de beste kwaliteit is genoeg. Daarom werken we met de beste materialen van A-merken en professioneel gereedschap. Zo weten we zeker dat we aan uw wensen kunnen voldoen en kwaliteit kunnen waarborgen. Uiteraard werken we ook tijdens de uitvoering met korte communicatielijnen en houden we regelmatig contact over de voortgang.

Aftersales Service

Een tevreden klant gaat verder dan een goed product. Tijdens het gehele project, van wens tot resultaat, staan we voor u klaar. Na de uitvoering komen we graag terug om de vloer van optimale zorg te voorzien. Kiest u voor een onderhoudscontract van Sharp Projects, dan kunnen we garanderen dat u lang plezier zult hebben van uw vloer(en).